Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

В Дніпровському районі вшанували працівників дошкільної освіти

В Дніпровському районі вшанували працівників дошкільної освіти

22 вересня в Дніпровській райдержадміністрації напередодні Всеукраїнського дня дошкілля відбулась урочиста церемонія нагородження кращих представників цієї сфери. Заступник очільника району Алла Загородня та начальник районного управління освіти Наталія Іваніна привітали з професійним святом вихователів і всіх дошкільних працівників. Слова щирої подяки та найкращі побажаннями миру, радості, міцного здоров’я та натхнення лунали сьогодні на честь «винуватців» свята. До привітань долучилася і голова районної організації профспілки працівників освіти Дніпровського району Галина Нікандренко.

Вручаючи Подяки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації працівникам дошкільної сфери, Алла Вікторівна відзначила, що їхня праця вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи. «Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, адже від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє», - сказала Алла Загородня.

Наприкінці урочистостей заступник очільника району ще раз подякувала присутнім за високу професійну майстерність, невтомну та клопітку працю, відданість справі виховання наймолодших мешканців Дніпровського району.

Довідково.

Всеукраїнський день дошкілля святкується в Україні в останню неділю вересня. Нормативним підґрунтям свята є постанова Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 № 629 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року» та резолюція І Всеукраїнського з’їзду працівників дошкільної освіти. 

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку