Головна  →  Новини  →  25 вересня 2017

Дитячому будинку сімейного типу Дніпровського району вручили комфортабельне авто

Дитячому будинку сімейного типу Дніпровського району вручили комфортабельне авто

Дитячому будинку сімейного типу Дніпровського району, в якому виховуються 5 дітей, позбавлених батьківського піклування, Київською міською державною адміністрацією за сприяння служби у справах дітей та сім'ї КМДА було вручене комфортабельне авто. Тепер батькам-вихователям буде трохи легше вирішувати проблеми родини. Сталася ця радісна подія 23 вересня в Маріїнському парку під час проведення щорічного святкового сімейного заходу для киян – «Юнь Києва запрошує».

Спеціалісти Дніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання і Клініки дружньої до молоді також долучились до святкових заходів.

Основна Концепція фестивалю - «Парасолька добра», як певний дах, оберіг, соціальний інструмент, який надає кожному учаснику, кожній родині захист від соціальних негараздів. Кожен сегмент або сектор парасольки добра наповнений певним соціальним змістом – турбота, підтримка, повага тощо. Це принцип, на яких ґрунтується механізм надання соціальних послуг. А об’єднані разом ці принципи і складають комплексний підхід соціальних працівників при роботі із клієнтами.

Під час заходу батьки мали можливість отримати інформацію про соціальні та інші послуги, що надаються спеціалістами різноманітних установ і організації державного та недержавного сектору, а діти, молодь та підлітки мали змогу безкоштовно взяти участь у іграх, конкурсах, майстер-класах, квесті, святковому концерті та отримати солодкі подарунки. Крім цього на заході можна було посмакувати кулішем, випити чай та каву.  

За інформацією Дніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Перейти до спискуВерсiя для друку