Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2017

Перевірено готовність техніки до зими КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва”

Перевірено готовність техніки до зими КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва”

Сьогодні в Комунальному підприємстві «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва” відбувся огляд техніки, яка використовується робітниками підприємства та стає в пригоді особливо в осінньо-зимовий період.

Під час огляду були присутні заступник директора Департаменту - начальник управління житлово-комунальної політики КМДА Олександр Малихін, перший заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Сушінець, начальник управління житлово-комунального господарства Надія Косар.

На оглядовому майданчику було представлено 20 одиниць техніки, зокрема: 14 тракторів, 2 нових автомобілі аварійно-ремонтної служби, 1 автовишка, 2 самоскиди, 1 екскаватор навантажувач.

Розповідаючи про 2 закуплених у минулому році  автомобілі аварійно-ремонтної служби, директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва” Сергій Прогонюк зауважив, ці автомобілі завдяки тому, що мають окрім повного необхідного  оснащення (помпи, насоси, інвентар) ще й електрогенератор, - можуть автономно працювати, ефективно здійснюючи аварійно-ремонтні роботи.

Під час огляду також було перевірено складське приміщення підприємства, наявність у кожній окремій одиниці техніки аптечок та вогнегасників, схеми руху, забезпеченість підприємства достатньою кількістю піска  та солі.

Перевіряючі відзначили, що Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва” готове до зими: вчасно підготовлена необхідна техніка та реманент, працівники забезпеченні зимовим одягом тощо. Тому маємо надію на безперебійну, оперативну та ефективну роботу комунальників цієї зими.    

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку