КМДА Київська міська державна адміністрація


4 жовтня 2017

На базі Дніпровського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочато курси "Підвищення батьківської майстерності"

На базі Дніпровського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочато курси "Підвищення батьківської майстерності"

На базі Дніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочались курси для батьків "Підвищення батьківської майстерності". Проводить курси - психолог, майстер соціальної роботи - Безручко Тетяна Яківна. Під час роботи з батьками використовуватимуться різні методики: арт-техніки, казкотерапія, авторські метафоричні карти, притчі, мільтимедіація. На тренінгах батьки навчаться краще розуміти вікові кризи, знаходити вихід з конфліктних ситуацій, сформувати у дитини позитивну концепцію «Я школяр».

Курс складається з 8 – модулів та включає теоретичні та практичні заняття. Група відкрита. Запрошуються всі, кому цікаво підвищити свою батьківську майстерність, отримати додаткові навики з психології та педагогіки.

Місце проведення: бульвар Перова,56, Дніпровський РЦСССДМ.

Час проведення: 14.00 - 16.30 (щосереди)

Реєстрація за телефоном: 512-01-71, 512-23-48

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріаламиДніпровського районного в місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.