Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2017

Відбулась зустріч представників правлінь двох ОСББ по вул. Шумського, 1-А та 1-Б з керівником котельні

Відбулась зустріч представників правлінь двох ОСББ по вул. Шумського, 1-А та 1-Б з керівником котельні

03 жовтня в приміщенні Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації відбулась зустріч представників правлінь двох об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) по вул. Шумського, 1-А («Магнат») та 1-Б («Шумського, 1-Б») з керівником котельні (ТОВ «Акважитлосервіс»), яка обслуговує ці два житлові будинки. Ініціатором зустрічі виступили перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Віктор Сушінець та начальник районного Управління житлово-комунального господарства Надія Косар. Зустріч була організована з метою налагодження ефективного діалогу між двома сторонами у питаннях підготовки до опалювального сезону та узгодження параметрів співпраці.

Теплопостачальник зазначив, що для того, щоб вчасно включити опалення в будинках за цими адресами, йому необхідно провести реконструкцію звужувального пристрою та погасити заборгованість перед НАК «Нафтогаз України», і зробити це можливо (на думку власника котельні) тільки у разі погашення мешканцями заборгованості за отримані раніше послуги. Представники ОСББ відмітили, що готові співпрацювати з власником котельні в частині проведення роз’яснювальних бесід з мешканцями щодо необхідності терміново погасити заборгованість за умови проведення документальної звірки з власником котельні суми заборгованості.

Вислухавши грунтовну позицію кожної із сторін, власнику котельні було рекомендовано надати ОСББ документальне підтвердження суми заборгованості мешканців за раніше спожиті житлово-комунальні послуги та вжити всіх необхідних заходів по підготовці котельні до опалювального періоду.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку