Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2017

Відбулась робоча зустріч членів Громадської Ради з головою та керівниками структурних підрозділів Дніпровської райдержадміністрації

Відбулась робоча зустріч членів Громадської Ради з головою та керівниками структурних підрозділів Дніпровської райдержадміністрації

05 жовтня відбулась робоча зустріч членів Громадської Ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації з очільником району Петром Онофрійчуком, його заступниками, керівником апарату та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації. Зустріч організовано з метою підвищення ефективності співпраці комітетів Громадської ради з підрозділами райдержадміністрації за напрямками роботи.

Після короткого знайомства представники Громадської ради озвучили пропозиції, своє бачення та ініціативи щодо налагодження подальшої ефективної співпраці у вирішенні нагальних питань життєдіяльності району. Йшлося про активне залучення представників профільних комітетів Громадської ради та громадськості до розгляду детальних планів територій, оперативніше реагування з боку райдержадміністрації на запити Громадської ради,  більш активний обмін інформацією, залучення представників профільних комітетів, у разі потреби, на робочі наради з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації тощо. Піднімались конкретні питання щодо проблемних забудов, благоустрою, асфальтування прибудинкових територій, вивозу сміття, оснащення спеціалізованого навчального закладу світловою сигналізацією тощо. Петро Онофрійчук дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо оперативного вирішення озвучених питань або надання можливої, враховуючи повноваження, допомоги у їх вирішенні.

Наприкінці зустрічі Петро Онофрійчук ще раз наголосив на готовності Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації до тісної та плідної співпраці задля ефективного та оперативного вирішення нагальних питань, що стосуються життєдіяльності району.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку