КМДА Київська міська державна адміністрація


6 жовтня 2017

Відбулась нарада з питань тепло- та електропостачання окремих житлових комплексів на території району

Відбулась нарада з питань тепло- та електропостачання окремих житлових комплексів на території району

06  жовтня за ініціативи очільника району Петра Онофрійчука в приміщенні Дніпровської райдержадміністрації відбулась чергова нарада з питань теплопостачання та електропостачання житлових комплексів «Мега Сіті» на Харківському шосе, 19-а, 19-б,  «Стародарницький» на Харківському шосе, 17-а, «Родинний затишок» на бульв. Я. Гашека, 20, 22, 24, «Нова хвиля» на Харківському шосе, 15-а, «Флагман» на пров. Лобачевського, 7 та 7-а.

Нараду було проведено з метою опрацювання питання подачі теплоносія та електропостачання до житлових будинків за вищезазначеними адресами.

Від Дніпровської райдержадміністрації участь у нараді брали перший заступник голови Віктор Сушінець, начальники районних управлінь будівництва Микола Волощук та житлово-комунального господарства Надія Косар. Активними учасниками робочої наради були Сергій Левада – радник голови Київської міськдержадміністрації, представники Київської міської державної адміністрації: Департаменту будівництва та житлового забезпечення, Департаменту Комунальної власності,  Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, постачальних компаній:  ПАТ «Київенерго», ТОВ «Євро-Реконструкція», КП «Київтеплоенерго», керівники експлуатуючих організацій та замовника будівництва ТОВ «Еверест плюс».

Під час наради в робочому порядку заслухали представників ТОВ «Євро-Реконструкція», ПАТ «Київенерго» та КП «Київтеплоенерго», які доповіли про оперативний стан справ та виконання попередніх протокольних доручень по кожному об’єкту окремо.

За результатами активного обговорення нагальних питань керівникам експлуатуючих організацій, які здійснюють експлуатацію житлових будинків, радником Київського міського голови Сергієм Левадою та представниками постачальних компаній було надано рекомендації щодо алгоритму дій для врегулювання питання тепло- та електропостачання житлових будинків.

Наприкінці наради Віктор Сушінець закликав представників всіх зацікавлених сторін бути більш відкритими та ефективними у комунікаціях між собою, задля оперативного вирішення ситуації з теплопостачанням та електропостачанням, яка склалась у вищезазначених житлових комплексах.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління будівництва Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.