Головна  →  Анонси подій  →  6 жовтня 2017

У Дніпровському районі відзначать День захисника України

У Дніпровському районі відзначать День захисника України

У Дніпровському районі відбудуться заходи до Дня захисника України, які покликані вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності України. Так, згідно із затвердженим планом, напередодні свята триватимуть зустрічі з військовослужбовцями, учасниками АТО та ветеранами війни, відбудуться літературні, інформаційно-просвітницькі та спортивні заходи тощо.

№ з/п

Назва заходу

Дата

 1.

Цикл тематичних літературно-мистецьких заходів у загально-освітніх навчальних закладах Дніпровського району: виховні години, виставки малюнків, стіннівок, плакатів, години спілкування, зустрічі з ветеранами Другої світової війни, бійцями АТО

жовтень

2.

Цикл тематичних інформаційно-просвітницьких заходів у публічних бібліотеках Дніпровського району: віртуальні екскурсії, книжково-ілюстровані виставки, літературні години

жовтня

3.

Літературно-мистецький вечір «Козацька слава не вмре, не загине» в бібліотеці ім. В.Яна (просп. Миру, 13)

11 жовтня

13.00

 4.

Цикл тематичних заходів у відділеннях Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району: екскурсії до Національного військово-історичного музею України; літературно-історичні екскурси та святкові концерти хорів та вокальної студії для ветеранів війни, учасників АТО та членів їх сімей

11-12 жовтня

5

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня захисника України в актовій залі ДШМ № 6 ім. Г.Л. Жуковського (бульв. Верховної Ради, 15)

12 жовтня

16.00

6

Відвідування та привітання керівництвом району учасників АТО та ветеранів війни, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в реабілітаційному центрі для учасників АТО в Київській міській клінічній лікарні № 11 (вул. Рогозівська, 6)

13 жовтня

11.00

7

Чемпіонат Дніпровського району серед дітей з кіокушинкай карате пам’яті розвідника 72-ї окремої мотопіхотної бригади Сергія Костакова в спортивній залі СШ № 31 (вул. Березнева, 5)

14 жовтня

10.00

8

Театрально-концертне дійство з нагоди «Дня захисника України» в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району

14 жовтня

10.00

Довідково:

День захисника України відзначають 14 жовтня відповідно до Указу Президента України від 14 жовтня 2014 року №806/2014 «Про День захисника України» та з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку