КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2017

Відбулися урочисті збори до Дня захисника України

Відбулися урочисті збори до Дня захисника України

12 жовтня у Дитячій школі мистецтв № 6 ім. Г.Жуковського (бульв. Верховної Ради, 15) відбулися урочисті збори, присвячені Дню захисника України. На захід були запрошені ветерани АТО, воїни-інтернаціоналісти, курсанти Національної академії внутрішніх справ, військовослужбовці в/ч Т0710, учнівська молодь та громадськість району.

Відкрив свято голова Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук. Він привітав військовослужбовців зі святом і наголосив на тому, що нинішні військовослужбовці Збройних сил та інших військових формувань є гідними наступниками попередніх поколінь захисників Вітчизни. Вони надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу. Очільник району побажав всім міцного здоров’я, родинної злагоди, миру і благополуччя, успіхів у повсякденному житті, чистого неба та усіляких гараздів.

За високий професіоналізм,мужність, самовідданість, виявлені під час виконання військового обов'язку та з нагоди Дня захисника України Петро Васильович вручив військовослужбовцям та активним діячам району Подяки та Грамоти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації,  Відзнаки Дніпровського району та пам’ятні годинники.   

Від імені міжнародного благодійного фонду «Ветеран військового будівництва» були вручені цінні подарунки, відзнаки «За військову доблесть з мечами» та «За військову доблесть».

Після урочистостей для присутніх відбулася концертна програма за участю Академічного ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби України.

 Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.