Головна  →  Анонси подій  →  19 жовтня 2017

Анонс форумів комунікативних стратегій місцевої влади та громадськості "Велика Столиця - 2018"

Звернення

до громади Дніпровського району міста Києва

щодо Форуму комунікативних стратегій місцевої влади та громадськості "Велика столиця - 2018" в Дніпровському районі міста Києва 

У жовтні-листопаді 2017 року за ініціативи Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) будуть проведені районні форуми комунікативних стратегій місцевої влади та громадськості "Велика столиця - 2018".

В Дніпровському районі міста Києва зазначений форум пройде 09 листопада 2017 року о 15.00.

Форум планується провести у форматі обговорення питань щодо налагодження діалогу, напрацювання нових моделей партнерства між Громадською радою при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації, організаціями громадянського суспільства та інституціями влади, а також вироблення чітких рекомендацій щодо залучення громадськості до формування та реалізації місцевої політики з метою  формування дієвих планів роботи  Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації та  Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на 2018 рік, враховуючи потреби громади.

До участі в Форумі запрошуються керівники Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та її профільних структурних підрозділів, члени та експерти Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації, Громадської ради при виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та представники громадськості Дніпровського району міста Києва (громадських спілок і організацій, благодійних організацій, органів самоорганізації населення, профспілок, громадські діячі та активісти).

Для участі в Форумі необхідно подати до оргкомітету заявку. В заявці слід вказати  прізвище, ім'я та по-батькові учасника, мікрорайон проживання, який інститут громадянського суспільства він представляє (громадську організацію або спілку, благодійну організацію, орган самоорганізації населення, професійну спілку, тощо), контактний телефон та email.

До заявки обов'язково додаються пропозиції (проблемне питання, дії Громадської ради стосовно його вирішення) до Плану роботи Громадської ради при Дніпровській в місті Києві державній адміністрації на 2018 рік.

Заявки приймаються до 01 листопада 2017 року в письмовому вигляді в кабінеті 401 райдержадміністрації (б-р Праці, 1/1, 4 поверх) або електронною поштою за адресою suggestions_grdnipr@ukr.net

Запрошуємо до діалогу та партнерства!

За інформацією Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку