Головна  →  Новини  →  27 жовтня 2017

Привітання голови Дніпровської райдержадміністрації Петра Онофрійчука з 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників

Привітання голови Дніпровської райдержадміністрації Петра Онофрійчука з 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників

Цього року 28 жовтня відзначається 73-тя річниця визволення України від фашистських загарбників.  

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Ми завжди будемо пишатися подвигом борців за свободу Батьківщини.

Шановні ветерани! Ваші мужність і відвага, героїзм та нескореність духу стали прикладом для тисяч молодих українців, які нині постали на захист рідної землі. Міцного вам здоров'я, довгих років життя, любові та уваги рідних.

Кожній родині – щастя, добробуту, тепла, затишку та мирного неба над головою!

З Днем визволення України!

 З повагою Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

Перейти до спискуВерсiя для друку