Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2017

Привітання очільника району Петра Онофрійчука з Днем працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства

Привітання очільника району Петра Онофрійчука з Днем працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства

Шановні автомобілісти і дорожники!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства!

Так уже склалося, що без автомобілів зараз не можливо уявити наше життя. Автомобільний транспорт є найважливішою системою життєзабезпечення будь-якого міста, незалежно від кількості проживаючих у ньому мешканців. Щодня Ви перевозите сотні тон вантажів продуктів харчування, товарів повсякденного попиту, сільськогосподарської продукції, а також будівельних та інших матеріалів, необхідних людям для повноцінної життєдіяльності. Від вашої  майстерності та якості роботи дорожників, які забезпечують будівництво та ремонт доріг, залежить своєчасність здійснення перевезень та безпека пасажирів.

Саме тому щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть Вас до успіху. І, як кажуть, "ні гвіздка, ні жезла"!

З повагою

голова Дніпровської районної

 в місті Києві державної адміністрації                                                           Петро Онофрійчук

 

Перейти до спискуВерсiя для друку