Головна  →  Новини  →  5 листопада 2017

Привітання очільника району Петра Онофрійчука з Днем працівника соціальної сфери

Привітання очільника району Петра Онофрійчука з Днем працівника соціальної сфери

Від щирого серця вітаю із професійним святом людей, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла – працівників соціальної сфери! 

Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. 

Щиро дякую Вам за сумлінну працю і вірю - ми з Вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб мешканці Дніпровського району мали гідне життя. 

Нехай множаться Ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять Вам людську шану та повагу! Бажаю, щоб у Ваших домівках панували мир і злагода, благополуччя і достаток. Зі святом Вас! 

З повагою

голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                                Петро Онофрійчук

Перейти до спискуВерсiя для друку