Головна  →  Новини  →  7 листопада 2017

Розглянуто заяви членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації для отримання житла

Розглянуто заяви членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації для отримання житла

07 листопада відбулось засідання комісії Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації щодо розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації. На засіданні розглядались заяви щодо призначення грошової компенсації відповідно до «Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 із внесеними змінами відповідно постанов КМУ від 21.02.2017 № 119 та від 11.10.2017 № 763.

Під головуванням заступника очільника району Алли Загородньої участь у засіданні брали керівник апарату Дніпровської райдержадміністрації Ігор Кузнєцов, представники управлінь праці та соціального захисту населення, фінансового та управління будівництва; відділів економіки та інвестицій, юридичного відділу; сектору обліку та розподілу житлової площі; Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації та «Ради ветеранів АТО Дніпровського району міста Києва».

Представники управління праці та соціального захисту населення Дніпровської РДА проінформували присутніх про стан виконання рішень, прийнятих на попередніх засіданнях комісії. Після чого розпочався процес розгляду звернень заявників щодо призначення грошової компенсації на придбання  житла, перевірка наявності всіх необхідних для цього документів та їх відповідності вимогам зазначеного Порядку. Також відбулось спілкування членів комісії з заявниками або їх представниками, під час якого озвучувалось прийняте рішення (з обгрунтуваннями та поясненнями), розмір грошової компенсації, порядок перерахунку коштів, подальші дії після отримання позитивного рішення та супровід з боку управління праці та соціального захисту населення тощо.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління праці та соціального захисту населення Дніпровської райдержадміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку