Головна  →  Новини  →  11 листопада 2017

У парку біля озера Тельбін відбулась чергова толока

У парку біля озера Тельбін відбулась чергова толока

Вже стало доброю традицією у Дніпровському районі майже щосуботи проводити толоку. Сьогоднішній день не став виключенням. Силами працівників Дніпровської райдержадміністрації на чолі з головою Петром Онофрійчуком у парку по вул. Юрія Шумського, 3 (біля озера Тельбін) висаджено 50 дерев, серед яких черемха, платан, ялина блакитна та катальпа. Всім необхідним приладдям забезпечило Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району. Керувало усіма, хто вийшов у вихідний день на толоку, бажання прикрасити кожен куточок нашого району. Після роботи залишилися рівненькі рядочки висаджених листяних та хвойних дерев, які будуть радувати мешканців та гостей Дніпровського району та дарувати їм тінь у спекотні дні.

Довідково.

За дорученням Київського міського голови Віталія Кличка у спортивно-оздоровчому парку по вул. Юрія Шумського, 3 проводяться роботи щодо капітального ремонту спортивно-оздоровчого парку. Планується облаштувати його якомога зручніше для дніпровчан: паркові  лави, моторик-парк для дітей, встановлення стовпів біля лавок з можливістю підзарядити гаджети,  відновлення стадіону для гри у футбол та волейбол тощо. Всі роботи з реконструкції парку на озері Тельбін планується завершити до середини грудня 2017 року.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку