КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2017

Звернення очільника району Петра Онофрійчука з нагоди Дня Гідності та Свободи

Звернення очільника району Петра Онофрійчука з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дорогі мешканці Дніпровського району!

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Сьогоднішній день – це незаперечний доказ відродження Української нації, нашої держави. Відбулися дві революції - Майдан 2004 - го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 - го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Щиро дякую кожному з Вас, дорогі дніпровчани, за те, що ви патріоти, за те, що робите все можливе, аби світ побачив нову Україну такою, що формує нове обличчя демократичної Європи.

У цей день хочу побажати всім нам віри та сили духу, патріотизму, спільної мети та успішних реалізацій усіх цілей, здійснення мрій! Нехай пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються в минулому, в кожній українській родині панує спокій та радість!

Слава Україні! Слава її Героям!

 

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.