Головна  →  Новини  →  21 листопада 2017

В Дніпровській райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня працівників позашкільної освіти

В Дніпровській райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня працівників позашкільної освіти

21 листопада в Дніпровській райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня працівників позашкільної освіти. Найкращим працівникам цієї освітянської ланки заступник очільника району Алла Загородня вручила Подяки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та Подяки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської держадміністрації, відзначивши їхню високу професійну майстерність та вагомий особистий внесок у всебічний розвиток підростаючого покоління Дніпровського району.

«Позашкільна освіта займає вагоме місце в системі безперервної освіти і є її невід’ємною й унікальною ланкою, головна мета якої – створення умов для розвитку творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку дітей та учнівської молоді у вільний від навчання час, задоволення їх інтересів у професійному визначенні», - відзначила Алла Вікторівна.

Наостанок заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня побажала працівникам закладів позашкільної освіти міцного здоров’я, наснаги, творчого натхнення та подальших здобутків на освітянській ниві. До привітань також долучилась начальник районного управління освіти Наталя Іваніна, яка зазначила, що позашкільні навчальні заклади виступають осередками всієї організаційно-масової роботи з дітьми та молоддю, де забезпечується їх змістове дозвілля, а кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій неповторний талант, що заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час.

Додатково.

У мережі Дніпровського району столиці функціонує 9 позашкільних закладів освіти: Центр дитячо-юнацької творчості, Станція юних техніків – Центр науково-технічної творчості молоді, Дитячо-юнацька хореографічна студія імені Миколи Коломійця «Щасливе дитинство», Центр технічної і художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна» м. Києва, дитячо-юнацька спортивна школа 3, дитячо-юнацька спортивна школа № 10, Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву № 16, дитячо-юнацька спортивна школа № 21,  Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання.

Наразі позашкільні заклади освіти району відвідує  10863 дітей. Всі вони мають рівний доступ до занять в гуртках, секціях та творчих об`єднаннях на безоплатній основі, а особистісно-зорієнтований підхід дає можливість задовольнити запити будь-якої дитини. Навчально-виховний процес забезпечують 303 педагогічних працівника та тренери.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровської РДА

 

Перейти до спискуВерсiя для друку