Головна  →  Новини  →  29 листопада 2017

На 6 вулицях району заборонять паркування

На 6 вулицях району заборонять паркування

Вчора на пленарному засіданні Київської міської ради депутати затвердили перелік  вулиць Дніпровського району столиці, де паркування транспортних засобів призводить до зменшення пропускної спроможності та суттєво перешкоджає дорожньому руху.

Відповідне рішення визначає 5 вулиць району, де буде заборонено залишати автомобілі. Заборона паркування на цих вулицях допоможе усунути затори надасть правове обґрунтування для евакуації автомобілів безвідповідальних водіїв, а також стимулює киян пересісти на громадський транспорт.

“Департаментом спільно з поліцією і Держохороною було визначено ті вулиці, де найбільше недобросовісні водії перешкоджають дорожньому руху. На цих шляхах встановлять дорожні знаки, відповідне доручення буде надано “Київдорсервісу”. Також КК “Київавтодор” має нанести дорожню розмітку, щоб водії бачили, що там не можна паркуватися. Після всіх цих процедур, поліція, маючи на руках рішення Київради, буде приймати відповідні міри до водія, який суттєво зважає організації дорожнього руху”, -  зазначив перший заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого орану Київради (КМДА).

Таким чином, відповідно до рішення, паркування буде заборонено на наступних вулицях Дніпровського району:

  1. Броварський просп.;
  2. вул. Гната Хоткевича;
  3. Харківське шосе;
  4. Дарницька площа;
  5. вул. Петра Запорожця;
  6. просп. Генерала Ватутіна.

Рішення підтримали 91 депутат Київради.

За інформацією    Київської міської ради

Перейти до спискуВерсiя для друку