КМДА Київська міська державна адміністрація


30 листопада 2017

Робоча зустріч в рамках каналізування та реконструкції мереж водопостачання приватного сектору ДВРЗ

Робоча зустріч в рамках каналізування та реконструкції мереж водопостачання приватного сектору ДВРЗ

Сьогодні за ініціативи голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петра Онофрійчука відбулася чергова нарада щодо реконструкції мереж водопостачання та каналізування приватного сектору мікрорайону ДВРЗ у Дніпровському районі столиці. До наради долучилися головний інженер Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», головний інженер проекту товариства з обмеженою відповідальністю «Наукове інженерно-будівельне Підприємство «Проектбудкомплекс», помічник депутата Київради Тесленка П.П., директор Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційного управління Дніпровського району» Дрижко О.О., представник технагляду Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», представники підрядної організації товариство з обмеженою відповідальністю «СУ 630» та товариства з обмеженою відповідальністю БК «Укрбудцентр».

На сьогоднішній день продовжуються роботи з підготовки технічної та виконавчої документації для надання комісії з технічного приймання системи каналізування.

По вулиці Довбуша виконуються роботи з монтажу системи водопониження. Наразі підрядною організацією виконуються роботи з гідравлічного випробування мережі каналізування.

Петро Васильович зауважив щодо необхідності якомога швидше провести роботи з відновлення асфальтового покриття по вулиці Сеноманській.

З врахуванням необхідності контролю якості проведеного будівництва, представниками підрядних організацій разом з замовником будівельних робіт  проводиться контрольно-геодезична зйомка та готується відповідна технічна документація.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.