Головна  →  Новини  →  6 грудня 2017

Русанівка отримає сучасний клініко-лабораторний центр

Русанівка отримає сучасний клініко-лабораторний центр

У Дніпровському районі столиці планують реконструювати нежитлову будівлю під сучасний клініко-лабораторний центр. Про це повідомили в КП «Київське інвестиційне агентство».

Уже розпочаті підготовчі роботи для проведення інвестиційного конкурсу із залучення до реалізації проекту інвестора.
Проектом передбачено реконструкцію двох існуючих поверхів нежитлової будівлі на бульварі Ігоря Шамо, 15-А площею 746 кв. м, а також надбудову двох поверхів на земельній ділянці загальною площею 0,1466 га. Об’єкт інвестування розташований поряд із багатоповерховою житловою забудовою та закладами освіти.
Орієнтовний об’єм інвестицій – 30 млн грн.
Параметри проекту:

  • Земельна ділянка: 0,1466 га.
  • Загальна площа будівлі до реконструкції: 746 кв. м.
  • Загальна площа будівлі після реконструкції: 1580 кв. м.
  • Загальна площа приміщень: 1430,3 кв. м.

Інвестконкурс відбудеться відповідно до Положення про порядок проведення інвестиційних конкурсів, затвердженого рішенням Київської міської ради від 24 травня 2007 року № 528/1189, та розпорядження № 639 від 4 серпня 2016 року «Про проведення конкурсу із залучення інвестора до реконструкції будівлі на бульварі Ігоря Шамо, 15-А у Дніпровському районі під клініко-лабораторний центр».
За словами першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса, столиця потребує сучасних лабораторних і медичних установ, які будуть надавати якісні послуги за адекватною вартістю. Особливо це актуально для віддалених від центру районів.
«Усі без винятку мешканці столиці мають право отримувати якісні послуги, а реконструкція уже існуючих будівель дозволить оптимізувати процес їх створення», – переконаний перший заступник голови КМДА.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку