Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Привітання Галини Гереги з Днем знань

01 вересня 2012 року

 Шановні педагоги та викладачі, дорогі учні та батьки!

Щиро вітаю вас із чудовим святом — Днем знань!

Для кожного з нас це особливий день. Для школярів та студентів  - це початок нового навчального року, сповненого цікавих відкриттів та нових знань. Для викладачів – зустріч з улюбленими учнями та знайомство з першокласниками. Для батьків – спогади про чудові роки, проведені в школі та вузі. А для міської влади – це надзвичайно відповідальний момент, бо саме сьогодні ми складаємо іспит на підготовку до навчального року.

Ми чудово розуміємо, що наші діти, наша молодь – це майбутнє нації. Тому всі зусилля міської влади спрямовані на те, щоб створити їм комфортні умови навчання, забезпечити освітні заклади необхідним обладнанням, зробити ремонти у класах та групах. Ми відновлюємо та реконструюємо дитячі садочки, школи, вузи, будуємо нові сучасні освітні заклади. Ми робимо все для того, щоб наші викладачі та вихователі мали достойну винагороду за їх нелегку, але таку важливу працю.

Звичайно неможливо одразу вирішити проблеми, що накопичувалися роками. Але визначивши освіту як один з головних пріоритетів для міської влади, ми впевнені, що спільними зусиллями зможемо підняти освітню галузь столиці на найвищий рівень.

Бажаю всім вам успішного навчального року, втілення в життя всіх найкращих задумів та найамбітніших планів.

З 1 вересня!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]