Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На передову до бійців 411-го батальйону авіаційних комплексів вирушить вкрай необхідна техніка, закуплена за кошти столиці (+відео)

14 травня 2024 року, 13:34

Мер Києва Віталій Кличко передав 411-му Окремому батальйону безпілотних авіаційних комплексів техніку, яку закупили за кошти столиці. Зокрема, 33 автомобілі Пікап, 12 систем РЕБ, 50 антен для роботи БПЛА. Бійці батальйону тримають оборону на південних напрямках.

«Громада Києва продовжує допомагати нашим Захисникам. Сьогодні передали 411-му Окремому батальйону авіаційних комплексів техніку, яку закупили за кошти бюджету столиці. Зокрема, 33 автомобілі Пікап, 12 систем РЕБ, 50 антен для роботи БПЛА. На це місто виділило 51 млн грн. 411-й Окремий батальйон сьогодні тримає оборону на Донбасі, Запорізькому і Херсонському напрямках», – зазначив Віталій Кличко.

Командир 411-го Окремого батальйону безпілотних авіаційних комплексів, підполковник Андрій Сухін подякував столичній владі, громаді Києва, а також усім небайдужим громадянам за постійну допомогу військовим.

«Уже відзавтра ці вкрай необхідні автівки та спорядження допомагатимуть нашим бійцям на фронті виконувати бойові завдання та наближати нашу Перемогу», – сказав Андрій Сухін.

Також найближчими днями до бійців 92-ї бригади вирушить автомобільна техніка та БПЛА, які теж закупили за кошти столиці. На це Київ виділив із бюджету 97 млн грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]