Головна  →  Новини  →  13 квітня 2018

Петро Онофрійчук провів чергову нараду щодо влаштування тимчасового проїзду з вул. Довбуша до вул. Віскозної

Петро Онофрійчук провів чергову нараду щодо влаштування тимчасового проїзду з вул. Довбуша до вул. Віскозної

13 квітня за ініціативи голови  Дніпровської райдержадміністрації Петра Онофрійчука, відбулась чергова нарада з питання влаштування тимчасового проїзду з вул. Довбуша до вул. Віскозної через залізничні колії на період проведення ремонтних робіт шляхопроводу на вул. Алматинській, що передбачено проектом капітального ремонту дорожньої мережі. До засідання долучилися депутат Київської міської ради Павло Тесленко, представники Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації, відділів та управлінь Дніпровської РДА: будівництва, з питань промисловості, підприємництва та регуляторної політики, Комунальної корпорації «Київавтодор», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва», Товариства з обмеженою відповідальністю «Логістичний склад №1», дарницької дистанційної колії Південно-західної залізниці, Філії Центру транспортного сервісу «Ліски» ПАТ «Укразалізниця», Лівобережного посту митної служби (Філій ЦТС «Ліски»), ПрАТ «Київ-Дніпровське міжгалузеве підприємство залізничного транспорту», МПП «Елтранс», ПрАТ Виробничо-будівельної фірми «Берест», товариства з обмеженою відповідальністю «Проектне бюро «Київпроект».

Ключовим питання наради була організація перенаправлення руху автотранспорту під час капітального ремонту дорожньої мережі по вулиці Алматинській з вул. Довбуша до вул. Віскозної через залізничні колії.

Починаючи  з 17 квітня закривається рух трамвайних маршрутів №№ 23, 32, 33. На час проведення ремонтних робіт будуть організовані тимчасові автобусні маршрути (линк).

«Знаки щодо початку проведення ремонтних робіт мають висіти ще до початку проведення робіт з реконструкції. Крім того, повідомлення про закриття руху трамваїв мають бути розміщені на кожній зупинці, вздовж руху громадського транспорту, а також провести інформування мешканців через засоби масової інформації про це» - наголосив Петро Онофрійчук.

Також, обговорювалося питання щодо обов’язкового узгодження маршруту об’їзду автотранспорту з представниками патрульної поліції.

«Наразі є домовленість з представниками Приватного підприємства «Пілснер Україна» щодо можливості проїзду автотранспорту через їх територію. Проте представники промислових підприємств мікрорайону мають узгодити графіки та умови проїзду з керівництвом вказаного підприємства», - повідомив Павло Тесленко.

Інформацію підготовлено відділом з питань інфомраційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку