Головна  →  Новини  →  25 квітня 2018

В районі з’явилося «місце сили кохання»

В районі з’явилося «місце сили кохання»

Сьогодні мер столиці Віталій Кличко та очільник району Петро Онофрійчук «офіційно» відкрили романтичну інсталяцію «FOR YOU…» в парку вздовж вул. А. Малишка, яка вже стала місцем зустрічей, єднань почуттів та думок люблячих сердець.

Сьогодні вперше це місце стало свідком непорушних обітниць, які пролунали з вуст молодят, що прийшли сюди з надією на щасливе спільне майбутнє. Саме на фоні романтичної композиції - Руки, що лагідно і, в той же час міцно та надійно, тримають Серце - зовсім юні чоловік і дружина, Олександр та Лілія, довірили один одному свої Руку та Серце.

Свідками цього романтичного дійства були Київський міський голова Віталій Кличко, голова Дніпровської райдераждміністрації Петро Онофрійчук, депутати Київради, голови інших райдержадміністрацій, директор районного Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Євген Ковшун, мешканці району, учнівська молодь та представники ЗМІ.

Віталій Кличко привітав молоде подружжя та побажав, щоб їхні почуття були міцними і щирими, в сім’ї панувало розуміння і щастя, а спільний шлях був світлим і щасливим. Він також наголосив на тому, що, завдяки таким цікавим та креативним арт-об’єктам, як «FOR YOU…», наше місто стає гарнішим та привабливішим.

В основу романтичної композиції закладено глибокий зміст: тендітний, і в той же час, міцніший за камінь зв’язок двох закоханих людей, який об’єднує в собі кохання та палке бажання, повагу та взаєморозуміння, почуття надійності та вірності. Поєднання декоративного каміння і металу створює справжнє «місце сили», яке символізує міцність та довговічність справжнього кохання.

Відсьогодні всі молодята можуть увічнити свій найважливіший день у житті біля нової інсталяції«FOR YOU…». Закохані, що посварились, на цьому «місці сили кохання» можуть знов «розпалити» свої почуття з новою пристрастю. А ті, хто стоїть на порозі важливої миті – приходьте сюди: це місце додасть впевненості у правильності ваших рішень!

«FOR YOU…» - це не просто витвір майстерних рук, що втілили чиюсь творчу думку, а вічний поклик людської радості, тепла і відчуття гармонії.

Після урочистостей відбулось спілкування Київського міського голови Віталія Кличка та очільника Дніпровської райдераждміністрації Петра Онофрійчука з мешканцями району. А всі бажаючі скористалися можливістю сфотографуватись на фоні цього чудового символу кохання.

Довідково.

«FOR YOU…» - нова композиція в парку вздовж вул. А. Малишка, створена районними зеленбудівцями. Ініціатором та автором ідеї композиції для всіх закоханих став директор Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району Євгеній Ковшун. До створення інсталяції долучилися генеральний директор КО «Київзеленбуд» М. Наконечний, директор туристичної агенції «Деліс» С. Павлов та ТОВ «Фірма «Гаммі ЛТД».

Висота композиції складає 3,35 м заввишки, ширина - понад 2,5 метри. На її створення використано близько 7 м³ декоративного каміння. Роботи по її виготовленню проводились протягом місяця.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку