Головна  →  Новини  →  10 травня 2018

Ветеран Другої світової війни Максим Маянський зустрів 90-річний ювілей

Ветеран Другої світової війни Максим Маянський зустрів 90-річний ювілей

10 травня 2018 року виповнилося 90 років з дня народження почесного ветерана міста-героя Києва - Маянського Максима Федотовича. З цією знаменною датою ювіляра привітав голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

Петро Васильович, вітаючи ювіляра, вручив йому Грамоту голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації за ратний подвиг у роки Другої світової війни, велику громадську працю та у зв’язку з 90-річчям до дня народження.

«У вас за плечима чималий життєвий досвід, а попереду – кращі роки, прекрасні дороги і нові відкриття та звершення. Партизанський рух в Україні за своїми масштабами був одним із потужніших в Європі. Подвиг партизанів та підпільників під час війни є гідним прикладом для виховання у молодого покоління мужності, самовідданості та патріотизму. Зичу вам міцного здоров’я, нових можливостей та оптимізму, стійкості в будь-яких ситуаціях, благополуччя, добра та взаємопорозуміння в родині. Нехай завжди вас супроводжує щасливо зірка удачі» - побажав Петро Онофрійчук.

І сьогодні, не дивлячись на поважний вік, Максим Фетодович займає активну громадянську позицію та готовий ділитися своїми знаннями, досвідом та мудрістю з молодшим поколінням. І головне – закликає йти по життю з добрим серцем та добрими справами.

Маянський Максим Федотович – ветеран Другої світової війни, голова громадської організації «Київської міської організації партизанів та підпільників Великої Вітчизняної Війни», обороняв Київ від німецько-фашистських загарбників.

Інформацію підготовлено відділом  з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку