Головна  →  Анонси подій  →  21 червня 2018

21 червня в столиці відбудеться наймасштабніша бізнес-подія цього літа - Форум бізнес- і ІТ-лідерів.

21 червня в столиці відбудеться наймасштабніша бізнес-подія цього літа - Форум бізнес- і ІТ-лідерів.

21 червня українська компанія Terrasoft проводить наймасштабнішу бізнес-подію цього літа - Форум бізнес- і ІТ-лідерів.

На форум зберуться понад 2000 учасників для бізнес-спілкування, які зможуть розширити коло ділових контактів, знайти нових клієнтів і партнерів. Також у рамках Форуму буде працювати експозона, де всі учасники зможуть ознайомитися з продуктами в галузі ВРМ- і CRM-систем.

Місце проведення: м. Київ, пр-т. Лобановського, 119, концертний майданчик Stereo Plaza.

Умови участі: безкоштовно (обов’язкова попередня онлайн реєстрація).

Програма Форуму складається з трьох потоків:

Історія успіху і кейси: кейси компаній про стратегії та підходи, що допомагають пришвидшуватися на кожному етапі роботи компанії і ще швидше знаходити нові точки для росту.

Інструменти і технології: кращі практики застосування ВРМ- і CRM-інструментів у різних сферах діяльності організації, що допомагають компаніям швидко зростати і розвиватися.

Тренінги і майстер-класи: авторські майстер-класи з управління взаємовідносинами з клієнтами та оптимізації процесів компанії.

Своїм досвідом поділяться представники найбільших організацій: MTI, ПУМБ, Біосфера, Датагруп, Fedoriv, Devoitte, Vodafone Україна, ELDORADO, Hewlett-Packard Enterprise, Укрателеком, Нафтогаз України, MULTIPLEX, Miller Heiman Group, Бізнес-Конструктор та ін.

Більш детальну інформацію про Форум бізнес- і IT-лідерів можна отримати від працівників компанії Terrasoft за телефонами: +380(044)363-31-33, +380(95)924-36-96. А також в режимі онлайн через Iнтернет на сторінці реєстрації учасників на Форум за гіперпосиланням: https://www.terrasoft.ua/global-tour-2018/kiev?partner=glavrada

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Ради голів державних адміністрацій

Перейти до спискуВерсiя для друку