Головна  →  Новини  →  5 липня 2018

Сьогодні відбулося чергове засідання оперативного штабу по підготовці до опалювального сезону 2018-2019 років

Сьогодні відбулося чергове засідання оперативного штабу по підготовці до опалювального сезону 2018-2019 років

5 липня під головуванням виконуючого обов’язки голови Дніпровської райдержадміністрації Віктора Сушінця відбулося чергове засідання оперативного штабу по підготовці житлового господарства Дніпровського району та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2018-2019 років. У засіданні штабу брали участь: начальник Управління житлово-комунального господарства Надія Косар, представники управлінь освіти, культури, туризму та охорони культурної спадщини, охорони здоров’я, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району  м. Києва» Сергій Прогонюк, керівники та головні інженери житлово-експлуатаційних дільниць №401-412, представники теплопостачальних організацій, комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва та «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва».

Сергій Прогонюк доповів, що 517 будинків вже мають акти готовності. Наразі співробітниками житлово-експлуатаційних дільниць проводяться роботи з промивки опалювальної системи житлових будинків та повірка лічильників обліку тепла. Крім того, комунальним підприємством проведено торги на закупівлю вентилів, засувок та заглушок.

Також про результати підготовки до опалювального сезону 2018-2019 років доповіли представники комунальних підприємств та управлінь райдержадміністрації.

Представники РТМів повідомили, що з 16 липня планується проведення наступного етапу гідравлічних випробувань мереж теплопостачання.

На завершення чергового засідання оперативного штабу, Віктор Сушінець наголосив про необхідність більш оперативно проводити обстеження готовності житлового фонду до опалювального сезону та окреслив конкретні кінцеві терміни цього процесу.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку