Головна  →  Новини  →  11 липня 2018

Два рої дніпровчан представляють столицю у ІІІ етапі військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Два рої дніпровчан представляють столицю у ІІІ етапі військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

У славному стародавньому місті Переяслав-Хмельницький проходить 10-й ювілейний ІІІ (Всеукраїнський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») - Джура 2018: Наддніпрянська Січ».

Для участі у заході до Київської області з’їхалися 27 найкращих роїв з усіх областей України та міста Києва. Достойно столицю представляють рій «Меч Арея» ліцею №208 Дніпровського району («Київ – 1») та рій «ДНІПРО» Технічного ліцею Дніпровського району («Київ – 3»).

Протягом 14 днів юні джури змагатимуться за перемогу у 10 конкурсах, братимуть активну участь у різноманітних вишколах, майстер-класах, ватрах та гутірках, екскурсіях та екологічних акціях.

09 липня відбувся конкурс «Ватра». Начальник управління освіти Дніпровського району Наталія Іваніна приїхала підтримати юних джур. На мистецькому майданчику конкурсу «Ватра» панувала атмосфера та дух справжнього патріотизму, та безмежної справжньої любові до свого краю та України. Рішучість і сміливість, патріотизм і відповідальність, взаємодопомога, згуртованість та дисципліна – ось що об’єднує тут, у таборі, сучасну молодь, яка поправу вважається елітою та гордістю України.

Юнаки і дівчата поділилися новинами та успіхами у перегонах, які вже відбулися. Щиро вітаємо рій «Меч Арея» ліцею № 208 Дніпровського району з абсолютною перемогою у конкурсі з перетягування линви.

Побувавши у атмосфері гри та єдності наших хлопців та дівчат, переконуємося: у нашої молоді є воля, козацький дух і жага свободи! Така нація –  непереможна!

За інформацією Управління освіти Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку