Головна  →  Новини  →  19 липня 2018

Підготовка до опалювального періоду - на постійному контролі

Підготовка до опалювального періоду - на постійному контролі

Сьогодні, 19 липня, відбулося чергове засідання оперативного штабу по підготовці та координації житлового фонду і об’єктів соціальної сфери району до опалювального періоду 2018-2019 років. Під головуванням першого заступника голови Дніпровської райдержадміністрації Віктора Сушінця у засіданні штабу брали участь: начальник Управління житлово-комунального господарства Надія Косар, представники управлінь освіти, культури, туризму та охорони культурної спадщини, охорони здоров’я, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Прогонюк, керівники та головні інженери житлово-експлуатаційних дільниць №401-412, представники теплопостачальних організацій ТОВ «Єврореконструкція», РТМ «Троєщина», РТМ «Позняки», РТМ «Дарниця», Державної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної та теплової енергії, комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва та «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва».

Сергій Прогонюк прозвітував про стан підготовки до опалювального сезону, виконання плану робіт. Проінформував присутніх, що насьогодні є 50 актів готовності будинків без зауважень, укладено договір на постачання солі (на майбутньому тижні 320 тон солі буде розвезено по ЖЕДам). Окремо зупинився на проблемних питання щодо зливу води, повірки лічильників в деяких будинках, зауваживши, що, ці питання підніматимуться на найближчому засіданні міського штабу, якщо вони не будуть вирішені до того часу.

Керівники ЖЕДів, представники комунальних підприємств та управлінь райдержадміністрації, в свою чергу, також доповіли про результати підготовки до опалювального сезону 2018-2019 років, озвучили деякі проблемні питання та пропозиції щодо їх вирішення.

Наприкінці засідання були напрацьовані подальші планові завдання задля більш ефективної підготовки до опалювального сезону 2018-2019 років.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку