КМДА Київська міська державна адміністрація


17 серпня 2018

На Співочому полі оживуть міфічні духи прадавньої України

На Співочому полі оживуть міфічні духи прадавньої України

17 серпня 2018 року відкриється щорічна виставка квітів на Співочому полі Печерського ландшафтного парку, приурочена до Дня Незалежності України. Цього разу ви відкриєте для себе «Чарівний український міф».

Вони живуть у деревах та квітах, у чагарниках і болотах, у хмаринах та краплинах роси, у травах, листі, кожному поруху повітря… Вони дружать, сперечаються, жартують, захищають та оберігають… Вони люблять світ, який населяють… Вони – Духи Природи!

«Київзеленбуд» запрошує поринути у містичний та загадковий світ духів міфічного природного царства, у яких вірили наші пращури, і якими їх побачили наші дизайнери. Праукраїнська міфологія надзвичайно багата. Ми виокремили частину легенд, що розповідають про Духів Природи. Адже саме від них залежить зміна пір року і погода, це вони панують у водному царстві, зривають вітри і дарують прохолоду дощу в літню спеку, хто як не вони захищають урожай та піклуються про ліс. Такими силами наділили їх наші прабатьки», – розповідає в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

Знайомство із міфічними істотами прадавньої України проходитиме в одному із кращих event-парків столиці.

«Цьогоріч ми пропонуємо відвідувачам не просто насолодитися квітковими композиціями, зробивши сотні яскравих фото біля них, ми також підготували дещо нове для гостей. Трохи розкрию таємницю: гості зможуть поринути у світ казок та легенд у віар-кімнатах, а квести, спеціально розроблені до свят, проведуть гостей міфологічними стежками та ознайомлять з усіма загадками Праукраїни», – зазначає керівник компанії-оператора Співочого поля «Grand Event» Денис Погорєлко.

У головному event-парку цього літа на вас також чекають:

  • найдовша всесезонна тюбінг-гірка: 70 м справжнісінької радості та адреналіну для дітей та дорослих;
  • святкові тематичні заходи;
  • дитячий парк атракціонів;
  • лялькові театри;
  • мотузковий парк;
  • кінотеатр під відкритим небом;
  • ярмарок хендмейду;
  • пікніки;
  • та ще багато-багато активностей та сюрпризів!

Виставка працюватиме з 9:00 до 21:00, без вихідних.

Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).

Вхід: дорослий квиток – 50 грн., дитячий – 25 грн.

Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.

За інформацією Комунального об’єднання «Київзеленбуд»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.