Головна  →  Новини  →  10 серпня 2018

Голова Дніпровської РДА Петро Онофрійчук презентував громадський звіт про роботу у І півріччі

Голова Дніпровської РДА Петро Онофрійчук презентував громадський звіт про роботу у І півріччі

10 серпня в актовій залі Дніпровської райдержадміністрації (бульвар Праці, 1/1) очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук презентував звіт про роботу  Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації у першому півріччі 2018 року.

Участь у заході взяли депутати, обрані від Дніпровського району, - Олександр Міщенко, Валерій Гуманенко, Олексій Новіков, заступник голови Дніпровської РДА Алла Загородня, представники структурних підрозділів РДА та комунальних підприємств району, члени Громадської ради при Дніпровській райдержадміністрації та представники громадських об’єднань тощо.

Після виступу Петро Онофрійчук та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації відповіли на запитання представників громадськості району. 

Проведення громадського звіту про роботу РДА за півріччя передбачено рішенням Київської міської ради від 09.02.2017 № 832/1836 «Про громадський звіт щодо роботи районних державних адміністрацій» з метою забезпечення відкритості та публічності діяльності місцевих органів виконавчої влади.

(Презентація громадського звіту про роботу Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації у І півріччі 2018 року).

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку