КМДА Київська міська державна адміністрація


30 жовтня 2017

Змагання з кунг-фу в Дніпровському районі

Змагання з кунг-фу в Дніпровському районі

Цієї суботи, у спортивній залі дитячо-юнацької спортивної школи «Сузір’я» (вул. Кибальчича, 11-В) проходив Чемпіонат України з кунг-фу серед молоді.

Учасниками змагань стали близько 130 спортсменів з 11 клубів, що представляли різні регіони України: Київську, Харківську, Кіровоградську та інші області країни.

У змаганнях також взяли участь такі відомі майстри у світі східних єдиноборств, як Заслужений майстер спорту України Костянтин Матулевський та майстри спорту Лідія Сорока, Кирило Забадаш, Владислав Набутовський та Владислав Лескович. Головний суддя змагань – Микола Матулевський, президент Федерації ушу/ кунг-фу і цигун України, Заслужений тренер України.

В якості почесних гостей на змагання завітали голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук та його заступник Алла Загородня. Петро Онофрійчук привітав учасників змагань, побажавши перемоги, наснаги, хороших результатів у тренуваннях та досягнень подальших спортивних висот.

 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Відділу у справах сім"ї, молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.